Salon Atletizm Şampiyonasında Ayşe Argun Türkiye

Salon Atletizm Şampiyonasında Ayşe Argun Türkiye ikincisi oldu


AKSARAY (A.A) - Gençler ve Büyükler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Aksaraydan Ayşe Argun 3 bin metrede Türkiye ikincisi, 1500 metrede Türkiye dördüncüsü oldu.
     -2-3 Şubat 2013 tarihlerinde İstanbulda düzenlenen Gençler ve Büyükler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasından Aksaraylı sporcular dereceyle dönmeyi başardı. Ayşe Argun 1500 metrede Türkiye dördüncüsü, 3 bin metrede ise Türkiye ikincisi oldu.
     Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda iki gün süren şampiyonayı yaklaşık 3 bin kişi takip etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, bu yıl atletizmde önemli başarılara imza attıklarını belirterek, yarışmada dereceye girerek Aksarayı en iyi şekilde temsil eden Ayşe Argunu tebrik etti.
     Ocak ayı içerisinde düzenlenen Salon Atletizm 16 yaş altı şampiyonasına katılan Aksaraylı atletlerden Fadime Koşar 800 ve 1500 metrede Türkiye Şampiyonu, Berivan Alper de Aksaray atletizm tarihinde bir ilki gerçekleştirerek 60 metre kısa mesafede Türkiye üçüncüsü ve aynı zamanda 300 metrede Türkiye dördüncüsü, İnci Kalkan da 1000 metrede Türkiye üçüncüsü olarak Aksaraya madalya getirmişlerdi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Salon Atletizm Şampiyonasında Ayşe Argun Türkiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER