Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Çebi: Yeni transferlerimizle çok daha güçlenen kaliteli ve geniş kadromuz, hocamız Hector Cuper önderliğinde Kayseriden de güzel bir sonuçla döneceğine inanıyorum


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Çebi, mor-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maça ilişkin, yeni transferlerle çok daha güçlenen kaliteli ve geniş kadronun, teknik direktör Hector Cuper önderliğinde Kayseriden güzel bir sonuçla döneceğine inandığını bildirdi.
     Çebi, yaptığı yazılı açıklamada, Ordusporun hafta sonu sahasında Gençlerbirliği karşında aldığı galibiyetin camia adına büyük moral olduğunu belirtti.
     Teknik direktör Hector Cuperin ve futbolcuların sorumluluklarının farkında olduğunu ifade eden Çebi, şunları kaydetti:
     Önümüzde zorlu bir Kayserispor maçı var. Yeni transferlerimizle çok daha güçlenen kaliteli geniş kadromuz, hocamız Hector Cuper önderliğinde Kayseriden de güzel bir sonuçla döneceğine inanıyorum. Amacımız önümüzdeki haftalarda güzel bir seri yakalamak. Geride kalan 14 haftada taraftarımızın desteğini de alarak yeni başarılara imza atacağız. Önümüzdeki maçlar bizim için ne kadar zor geçecekse rakiplerimiz içinde o kadar zor geçecek. Artık telafisi mümkün olmayan haftalara giriyoruz ve bu dönemde taraftarlarımızın bizleri Gençlerbirliği karşılaşmasında olduğu gibi yalnız bırakmamasını istiyoruz.
     Taraftarın desteği ile zorlu günlerin üstesinden geleceklerini kaydeden Çebi, Süper Lige büyük fedakarlıklar yaparak geldik. Tüm kesimler tarafından Süper Ligin değeri çok ama çok iyi bilinmelidir. Orduspor kazandığında Ordu şehri de kazanıyor, kaybettiğinde de Ordu şehri kaybediyor. Büyük resmi hep birlikte görmeli, birliğimizi ve beraberliğimizi arttırmalıyız. Yaşanan tüm zorlukların üstesinden geleceğimize, bunları başarıya çevireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER