Samsun Vali Yardımcısı Genç:

Samsun Vali Yardımcısı Genç: -Vatan için, ülke için, millet için, mukaddes değerler için annelerin gözyaşları akabilir


SAMSUN (A.A) - Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, Vatan için, ülke için, millet için, mukaddes değerler için annelerin gözyaşları akabilir dedi.
     Genç, Türk Ocakları Samsun Şubesi Dr. Fethi Tevetoğlu konferans salonunda düzenlenen Beytüşşebap Kaymakamının PKK ile Mücadele Günlüğü konulu konferansta yaptığı konuşmada, 1993-1995 yılları arasında Beytüşşebap Kaymakamı olarak görev yaptığını anımsattı.
     Yaklaşık 28 yıllık süreçte Türkiye Cumhuriyeti Devletinin PKK terör örgütüyle uğraştığını vurgulayan Genç, şunları söyledi:
     Annelerimizin ağlamasını kimse istemez. Ancak anneler yerine göre ağlayabilmeli. Vatan için, ülke için, millet için, mukaddes değerler için annelerin gözyaşları akabilir. Geçmişte akmadı mı- Osmanlı ve Selçuklu döneminde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulurken, Kurtuluş Savaşında, Çanakkalede binlerce şehit vermedik mi- Onların anaları yok muydu- Anaları elbette ağladı. Ama bu vatana feda olsun, bu vatana bir daha gönderirim, ben giderim dedi. Bu milletin anneleri o ağlamayı zül saymaz hiçbir zaman.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsun Vali Yardımcısı Genç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER