Samsun ve İstanbuldaki uyuşturucu operasyonu

Samsun ve İstanbuldaki uyuşturucu operasyonu -Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 10u tutuklandı


SAMSUN (A.A) - Samsun ve İstanbulda uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 10u tutuklandı.
     Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaklaşık 6 aydır yürüttüğü teknik takip sonucu, önceki gün Samsun merkez ile Çarşamba ve Havza ilçeleriyle İstanbulda 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 14 kişiyi gözaltına almıştı.
     Bazı zanlıların adreslerinde 112 paket içerisinde toplam 168 gram esrarın da bulunduğu operasyonda gözaltına alınan Cafer C. (21), Hakan K. (29), Ersun G. (20) ve Gökhan K. (27), emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
     Adliyeye sevk edilen Abdulkadir B. (20), Mustafa A. (25), Mustafa A. (24), Tahir S. (24), Kadir A. (20), Yalçın K. (40), Hasan Latif A. (23), Y.O.K (17), Caner Y. (20) ve Ali Ç. (22) ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     Operasyon kapsamında daha önce 18 kişi yakalanmış, bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 kilo 166 gram esrar, 375 adet uyuşturucu hap, 2 gram bonzai ve 1 ruhsatsız tabanca bulunmuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsun ve İstanbuldaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER