Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Suruçta öğrenciler yararına kermes düzenlendi


ŞANLIURFA (A.A) - Suruçta öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
     Suruç Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Ulu Cami avlusunda düzenlenen kermeste kadınların evlerinde hazırladıkları yiyecek ve el işi ürünler satışa sunuldu.
     Dernek yetkilisi Songül Çılgasit, kermesten elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapılacağını belirterek, "İster çalışan olsun isterse ev hanımları, yaptıkları yemekleri tatlıları ve nakış işlerini buraya getirip hayırlarına veriyorlar. Bizler de bunları satıp öğrencilerimize katkıda bulunuyoruz" dedi.
    
     -Şanlıurfa Tanıtım Günleri
    
     Şanlıurfa Tanıtım Günleri etkinliği 2-7 Mayısta Ankarada yapılacak.
     Etkinlik organizatörü firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliğiyle Ankara Çankayadaki Barış Manço Parkı yanındaki fuar alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, Şanlıurfanın kültür, sanat, sosyal, ekonomik ve mekansal dönüşümleri katılımcılara anlatılacak.
     Film gösterimi, basın toplantıları, sergi, konser, folklor, defile, panel, söyleşi ve atölye çalışmalara yer verilecek etkinlikte, İbrahim Tatlıses, Şener Şen, Ferhat Göçer gibi sanatçılarla da söyleşilerin düzenlenmesi planlanıyor.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Öztürk / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER