Sarıkamış Esnafspor, hedef büyüttü

Sarıkamış Esnafspor, hedef büyüttü (Fotoğraflı - Görüntülü)


KARS (A.A) - Geçen yıl Kars Amatör Futbol Liginde şampiyon olan ve bu yıl Bölgesel Amatör Ligde (BAL) oynayacak Sarıkamış Esnafspor, top başı yaptı.
     Sarıkamış şehir stadında çalışmalarına başlayan Esnafspor, kadrosunu Fildişi Sahilleri Cumhuriyetinden Bene Aime ile Ganadan kaleci Yomi Bakare adlı futbolcularla güçlendirip 3. lige çıkmayı hedefliyor.
     Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı İsmail Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl çok büyük bir kadroyla şampiyon olduklarını belirterek, Bu sene hedefimiz 3. lig. Onun için de gerekli kadroyu kurduk. Takımımıza takviyeler yapıyoruz. Gana ve Fildişi Sahilleri Cumhuriyetinden arkadaşlar getirttik. Teknik heyet bu iki arkadaşı beğendiği takdirde Sarıkamış Esnafspora kazandıracağız. Bu sene amacımız güçlü bir Sarıkamış, güçlü bir lig ve hedefimiz 3. lig dedi.
     Fildişi Sahilleri Cumhuriyetinden gelen ve geçen yıl Balıkesirin Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesporda forvet olarak top oynayan Bene Aime ise, Sarıkamışı çok sevdiğini, anlaşma olursa Sarıkamış Esnafsporda oynayacağını söyledi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Sarıkamış Esnafspor, hedef büyüttü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER