SİAD yeni hizmet binası törenle açıldı

SİAD yeni hizmet binası törenle açıldı -Siirt Vali Yardımcısı Mustafa Pala: İş hayatındaki başarılı dernekler ekonomik açıdan ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına önemli katkı yapmaktadır


SİİRT (A.A) - Siirt İşadamları Derneği (SİAD) yeni hizmet binası törenle açıldı.
     Bahçelievler Mahallesi Hami Efendi Caddesindeki yeni hizmet binasının açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Pala, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.
     Pala, Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının önemi her geçen daha iyi anlaşılıyor. İş hayatındaki başarılı dernekler ekonomik açıdan ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına önemli katkı yapmaktadır dedi.
     Dernek Başkanı Faruk Pamukçu da 2006 yılında kurulan derneklerinin üye sayısının 180e ulaştığını söyledi.
     Siirtin kalkınması için dernek olarak Ticaret ve Sanayi Odası, Dicle Kalkınma Ajansı ve KOSGEBin yanında olduklarını belirten Pamukçu, şöyle konuştu:
     Ancak ülkemiz genelinde ve bölgemizde oluşan hoşgörü ve barış ortamının devam ettirilmesi, bölgemiz ve şehrimiz adına hayati önem taşımaktadır. Bu atmosferin şehrimizin ticari hayatına pozitif katkı sağlayacağına olan inancımız tamdır. Bu bağlamda bu sürece katkı sağlayan tüm siyasi çevrelere, kamu görevlilerine ve sivil toplum örgütlerine şükranlarımızı arz ederim.
     Açılışta, İl Müftüsü Faruk Arvas dua etti. Açılışa Belediye Başkanı Selim Sadak, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Özgür Çalapkulu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen - Zekeriye Güneş / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber SİAD yeni hizmet binası törenle açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER