Sigaraya zam yapılacağı iddiaları

Sigaraya zam yapılacağı iddiaları -Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Yançıl: -Son bir haftadır sigara firmaları satışını kısıtlayarak arz ve talep dengesini bozmuşlardır


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hasan Yançıl, son bir haftadır sigara firmalarının satışlarını kısıtlayarak arz ve talep dengesini bozduğunu bildirdi.
     Yançıl, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 1 aydan beri sigaraya zam söylentileri yapıldığını belirtti.
     Bir süredir sigara satışlarında sorun yaşandığını ifade eden Yançıl, şunları kaydetti:
     Son bir haftadır sigara firmaları satışını kısıtlayarak arz ve talep dengesini bozmuşlardır. Esnafımız. mağdur olmuştur. Bazı sigara çeşitlerini yok satmak zorunda kalmışlardır. Müşterilerimiz tarafından sigaralar tezgah altına indi gibi bir algılama olduğu duyumu üzerine bu açıklamanın yapılması zorunluluk arz etmiştir. Bir markanın distribütörü dün, tam gün satış yaparak esnafımızın satışını kısıtlı da olsa karşılamıştır.
     Yançıl, başka bir firmanın distribütörünün ise çalışanlarını eğitime aldığı için satış yapmadığını öğrendiklerini dile getirerek, Diğer markanın distribütörü kısıtlı satışa giderken, başka bir firmanın distribütörü de saat 13.00ten sonra satış yapmıştır ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Sigaraya zam yapılacağı iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER