Siirtte Gönül Elçileri projesi

Siirtte Gönül Elçileri projesi


SİİRT (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde gerçekleştirilen, Gönül Elçileri projesi kapsamında belirlenen gönül elçileri Vali Ahmet Aydının eşi Arzu Aydın başkanlığında Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kadın Konuk Evini ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Aydın beraberinde Vali Yardımcılarının eşleri Sibel Saltaş ve Asuman Pala, Siirtli gönül elçileri Ayhan Peker, Beyhan Yeşilbaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ile ilk olarak Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek merkezde hizmet alan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
     Arzu Aydın, burada yaptığı açıklamada, Gönül Elçileri Projesinin ilde hızlı bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, bu kapsamda gönül elçileri ile çeşitli ziyaretlere başladıklarını söyledi.
     Bu proje ile halkın sosyal sorunlara yönelik farkındalığının artması ve sosyal sorumluluğunun geliştirilmesinin hedeflendiğini ifade eden Aydın, bu etkinlik ve ziyaretlerin süreceğini belirtti.
     Daha sonra Kadın Konuk Evini ziyaret eden Aydın ve beraberindekiler sohbet ettikleri kadınlara pasta ikram ettiler.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Siirtte Gönül Elçileri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER