Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Bartın Valisi Savur, Belediye Başkanı Akın, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Sandıklı ile şehit Erkan Yalçının ailesine taziye ziyaretinde bulundu -Anne Yalçın: -Son geldiği bayramda


BARTIN (A.A) - Bartın Valisi Bülent Savur, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı ile Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçının, Ulus ilçesindeki evine taziye ziyaretinde bulundu.
     Bartın Valisi Savur, beraberindekilerle şehidin evine gelerek, baş sağlığı dileklerini iletti. Vali Savur, şehit babası Ahmet Yalçının sürekli yüzünü okşayarak, mendille gözyaşlarını sildi ve teselli etti.
     Baba Yalçın, taziyeleri kabul ederek, Vali Savura, Oğlumun sesi kulaklarımda çınlıyor. Ben hasta olduğumda, oğlum beni hastanelere götürürdü. Ama ben onu hiçbir yere götüremedim. Hiçbir şey yapamadım. Bize sürekli rahatım iyi diye teselli ediyordu. Benim oğlum melekti, hep gülerdi. Yüzünü hiç asık görmedim dedi.
     Bartın Valisi Savur, baba Yalçına, oğlunun kendisini şehit olarak karşılayacağını belirterek, Ne mutlu size. Allah herkese şehit babası ve şehit annesi olmayı nasip etmez. Siz nasıl bir ailesiniz ki, Allah sizi şehit ailesi olma mertebesine ulaştırdı. Acılıyız ama sabır diliyoruz diye konuştu.
     Anne Zeynep Yalçın da oğlu Erkan Yalçın ile en son Kurban Bayramında görüştüklerini anlatarak, Telefonla en son 3 gün önce görüşmüştük. Dün akşam arayacaktım, gece oldu görevdedir telefonu açamaz diye arayamadım. Bir oğlum polis, iki 2 oğlumu da gururlanarak ve severek subay yaptım. Son geldiği bayramda Anne ben bu bayram çok gezeceğim, herkesi görmek istiyorum demişti. Oğlumun öleceği içine doğmuş. Vatan sağ olsun. Ama evladın gitmesi çok acı bir şey. Seve seve subay oldu kuzum. O elbiseyi 17 yaşında giymişti beni kuzum şeklinde konuştu.
     Bu arada ilçe merkezi Hürriyet Caddesinde bulunan ve Türk bayrakları ile donatılan şehit evinde, Zonguldakın Devrek ilçesinde subay olarak görev yapan Erdal Yalçın taziyeleri kabul etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı-Kasım Sakallı/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER