Siirtte yapılması planlanan bazı işletmelerle ilgili

Siirtte yapılması planlanan bazı işletmelerle ilgili ÇED raporu


SİİRT (A.A) - Siirtte yapılması planlanan bazı işletmelerle ilgili olarak çevresel etki değerlendirme raporu işlemlerinin devam ettiği açıklandı.
     Valilikten yapılan açıklamada Kurtalan ilçesi Bireküredya Köyü Hanika mevkii ile Bağlıca Köyü civarında Ünsan Petrol İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti tarafından işletilmesi planlanan Alçıtaşı Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi projesine ilişkin hazırlanan dosyanın değerlendirilmesi ve yerinde yapılan incelemeler sonucunda Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir kararının verildiği belirtildi.
     Açıklamada ayrıca, merkez Gökçebağ beldesi civarında Ölmez İnş. Elektrik Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulması ve işletilmesi planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ile Evren Mahallesinde kurulması ve işletilmesi planlanan Kırma-Eleme-Yıkama, Hazır Beton ve Parke Üretim Tesisi ile ilgili hazırlanan dosyaların değerlendirilmesi ve yerinde yapılan incelemeler sonucunda Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir kararının verildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtte yapılması planlanan bazı işletmelerle ilgili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER