Sınavlarda Türkiye birincisi olan

Sınavlarda Türkiye birincisi olan öğrencilere otomobil verilecek


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhaneden Seviye Belirleme Sınavı, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ya da Lisans Yerleştirme Sınavına girerek, Türkiye birincisi olan öğrencilere otomobil hediye edileceği bildirildi.
     Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, başarılı çalışmaları ile Gümüşhanenin adından söz ettiren öğrenciler, öğretmenler ile öğrencilerin başarısında büyük emeği olan velilere teşekkür edilerek, şunları kaydedildi:
     Bu yıl yapılacak Seviye Belirleme Sınavı, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ve Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre Türkiye birincisi olan öğrencilere 20 bin lira değerinde otomobil hediye edilecek. Otomobil, hayırseverlerimiz ya da sponsorlarımızın katkılarıyla satın alınacak. Belirlediğimiz miktarda piyasada otomobil bulunmaması halinde ise parayı hediye olarak öğrencilerimize vereceğiz. Tüm öğrencilerimize, yönetici ve öğretmenlerimize, çocuklarımızın en büyük destekçisi olan ailelerimize saygıyla ilan ediyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Sınavlarda Türkiye birincisi olan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER