Sivil toplum kuruluşlarından Aldırmaza ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarından Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Adanada faaliyet gösteren, 5 Ocak Yetiştirme Yurtları Derneği, Adana Çevre Gönüllüleri Derneği, Doğu Akdeniz Sivil Toplum Platformu gibi çeşitli kuruluş temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda dernek yöneticisi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aldırmaz ziyarette, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir süre sohbet etti.
     Adana Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Kadriye Karaçalı, daha önce iki kez kanser hastalığına yakalandığını belirterek, bu hastalıkları hayata tutunarak nasıl yendiğini Aldırmaza anlattı. Hayatta her şeyin sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlı olduğunu bildiren Karaçalı, tüm insanlara moralini yüksek tutmaları önerisinde bulundu.
     Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da sevgi ve hoşgörünün insan sağlığını olumlu etkilediğini belirterek, Kadriye Karaçalının verdiği mücadelenin herkese örnek olmasını diledi.
     Öte yandan Aldırmaz, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri yemekte biraya geldi.
     Aldırmazın Adana Atlıspor Kulübünde verdiği yemeğe Seyhan İlçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik görüntüsü verilen yemekte, Adanayı ilgilendiren her konuda bir araya gelinebileceği mesajı verildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sivil toplum kuruluşlarından Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER