Sorgun Belediye Başkanı Şimşek:

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek: -Önümüzdeki yıl sıcak asfalt çalışmalarına ağırlık vereceğiz


YOZGAT (A.A) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, gelecek yıl sıcak asfalt çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
     Şimşek, yaptığı açıklamada, Sorgunun bütün ana arterleri sıcak asfalta kavuşturmak istediklerini ifade etti.
     Asfalt plentinin devreye girmesiyle belediyenin bir eksikliğini daha giderdiklerini belirten Şimşek, Sorgun yerleşim alanı bakımından oldukça geniş bir alana yayılmış bir ilçe. Bu nedenle yol yapım çalışmaları da uzun bir zaman alıyor. Asfalt üretim tesisimiz günde 600 ton civarında asfalt üretimi yapacak kapasiteye sahip. Daha önce metrekaresini 80 liraya mal ettiğimiz sıcak asfaltı bundan böyle 20 liraya mal edeceğiz. Sıcak asfalt ile Sorgun daha modern bir görünüme kavuşacak diye konuştu.
     Asfalt plentini 300 bin liraya mal ettiklarini anlatan Şimşek, şunları kaydetti:
     Bunun yanı sıra aldığımız yeni araçlara toplam 2 milyon 230 bin lira harcama yaptık. Bu yıl Karşıyaka Mahallesi Mevlana Caddesi, Yazlak Mahallesi M. Akif Caddesi, Şefaatli Caddesi, Bedir Baba Mahallesi, Beğendik Kooperatifi ile Agah Efendi Mahallesi Sanayi Caddesinin asfaltını tamamladık. Şu ana kadar yaklaşık 10 kilometre yolumuzun sıcak asfaltını attık. Sorgunu marka şehir yapma yolunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Sorgun Belediye Başkanı Şimşek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER