Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Kayyum Heyeti Üyesi İyem: -Sakaryalıları şehrimizin simgesi, en büyük değeri olan Sakaryaspora sahip çıkmaya çağırıyoruz


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun kayyum heyeti üyesi Cemal İyem, Sakaryalıları şehrin simgesi olan Sakaryaspora sahip çıkmaya davet etti.
     İyem, yaptığı yazılı açıklamada, tarihinin en zor sezonunu geçiren yeşil-siyahlı ekip için herkesin tribünde takımına destek olması gerektiğini bildirdi.
     Kahramanmaraşspor maçının dönüm noktası olacağını vurgulayan İyem, Sakaryasporumuzun tarihinin en zor zamanlarını geçirdiği bugünlerde Kahramanmaraşspor karşılaşması büyük önem taşımaktadır. Bu maçta tüm Sakarya halkını tribünde görmek istiyoruz diye belirtti.
     İyem, kurtuluş mücadelesi olarak gördükleri maç için herkesi birlik ve beraberliğe davet ederek, şunları ifade etti:
     Kurtuluş mücadelesi verdiğimiz bu karşılaşmaya valimiz, milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, değerli kulüp başkanlarımız ve Sakarya halkını davet ediyoruz. Sakaryalıları şehrimizin simgesi, en büyük değeri olan Sakaryaspora sahip çıkmaya çağırıyoruz.
     Bu maçta küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak yeşil-siyah formalarımızı giyerek, atkılarımızı takarak ailece tribünleri dolduralım. Haydi Sakarya takımına sahip çık.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER