Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Akdağcık: -Kısıtlı imkanlara rağmen güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı İsmail Akdağcık, kısıtlı imkanlara rağmen güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi.
     Akdağcık basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında dış transferde Adıyamanspordan Cevher Toktaş, Ünyespordan kaleci Okan Karabulut, Turgutluspordan kaleci İzzet Yağcı, Konya Torku Şekerspordan Kemal Samet Özkan ve Özkan Keskinkale ile geçmişte Tarsus İdmanyurdunda da forma giyen Şenol Erol ile anlaşma sağladıklarını hatırlattı.
     İç transferde de İsmail Özgür ve Harun Söylemezle sözleşme yenilediklerini ifade eden Akdağcık, şunları söyledi:
     Kısıtlı imkanlara rağmen güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Ancak bazı kulüplerin piyasayı yüksek tutması nedeniyle, transfer bütçesi konusunda zorlanıyoruz. Ama her şeye rağmen, birçok oyuncu Tarsus İdmanyurdu formasını giyebilmek için başvuruyor. Teknik ekibimizin isteği doğrultusunda, görüşmelerini sürdüğümüz 4 veya 5 oyuncuya daha bu hafta içerisinde imza attırmayı planlıyoruz.
     İsmail Akdağcık, kamp programının da netleşmeye başladığını belirterek, Kamp çalışmalarımız gelecek ay başlayacak. Birçok takımla hazırlık maçı yaparak sezona iyi bir şekilde hazırlanacağız dedi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Veli Gürgah / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER