Süleyman Demirel Fen Lisesisinden Özcana ziyaret

Süleyman Demirel Fen Lisesisinden Özcana ziyaret -Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan: -Bizden daha yetenekli ve daha zeki bir nesil var


EDİRNE (A.A) - Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanı ziyaret ederek Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı Projesi hakkında bilgi verdi.
     Okul Müdürü Besat Şahin, hazırladıkları Y jenerasyonuyuz, öğretmenlerimiz için iletişim sorunuyuz isimli projenin değerlendirmeye alınan bin 500 proje arasından ilk 600e girerek kabul edildiğini söyledi.
     Koordinatörlüğünü yaptıkları projenin Slovenya, Portekiz, İspanya, Almanya, Polonya ve Yunanistandan ortaklarla yürütüldüğünü belirten Şahin, İlk ziyaretimizi 6-8 Kasım tarihlerinde Yunanistanın Volos kentine yaptık. Proje, öğrencilerimizi daha iyi anlamamız açısından bize katkı sağlayacak dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da proje için seçilen konunun önemli olduğunu belirterek, Aristotelesten itibaren kuşak çatışmasından bahsedildiğini, eğitimin amacının kuşak çatışmasını en aza indirgemek ve karşılıklı anlayış sağlamak olduğunu söyledi.
     Z kuşağının, yerini yeni nesil olan y kuşağına bıraktığını ifade eden Özcan, Bizden daha yetenekli ve daha zeki bir nesil var. Bilgi teknolojilerini çok etkin kullanıyorlar, nasihat dinlemekten hoşlanmıyorlar ve hep anlaşılamadıklarını ifade ediyorlar. Öğretmenlerin çok donanımlı olması gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Süleyman Demirel Fen Lisesisinden Özcana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER