Sultanbeylide mahalle toplantıları

Sultanbeylide mahalle toplantıları


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle toplantılarına Turgut Reis Mahallesi sakinleriyle devam etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Büyük Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Keskin, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini, görevleri süresince çalışmalara ilçe sakinlerinin istekleri doğrultusunda yön vermeye gayret gösterdiklerini ifade etti.
     Keskin, ilçenin mevcut sorunlarını çözmeye çalışırken kamu binalarını, yollarını, mahalleleri yenilemeya çalıştıklarını belirtti.
     İlçenin yapılan yatırımlarla geliştiğini ve değiştiğini ifade eden Keskin, aslında bu değişme ve gelişme sürecinin TEM bağlantı yoluyla başladığını vurguladı.
     Başkan Keskin, Gölette temel atıldıktan sonra hummalı bir çalışma başladı ve devam ediyor. Her şey şekillendi. Gölet artık martıları misafir eder konumda. Bu projelerle birlikte 400 yataklı devlet hastanemizin de inşası devam ediyor. Dereler ilçemizin büyük sorunlarındandı. Ama artık dere ıslah çalışmalarımızda başladı ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Sultanbeylide mahalle toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER