Suluovada Hemşireler Haftası kutlandı

Suluovada Hemşireler Haftası kutlandı


AMASYA (A.A) - Suluova İlçe Milli Müdürlüğü ile Suluova Devlet Hastanesi işbirliğinde düzenlenen Hemşireler Haftası kutlama programı Suluova Ticaret Meslek Lisesi salonunda yapıldı.
     Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Onur, hemşirelerin, onurlu ve kutsal bir mesleği özveri ile icra eden kişiler olduğunu söyledi.
     Hemşirelerin hasta haklarına saygılı, değişen sağlık ihtiyaçları doğrultusunda, hasta ve hasta yakınlarının beklentisi doğrultusunda, etkili, verimli ve duyarlı sağlık hizmetleri sunabilmenin çabası içinde olduklarını ifade eden Onur, "Hemşirelerimiz omuzlarına yüklenen sorumluluğuyla gece gündüz çalışırlar. Hemşirelerimiz aynı zamanda birer anne, birer kız kardeş ve birer dert ortağıdır" diye konuştu.
     Suluova Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu kutlama programında, öğrenciler çeşitli şiirler okudu, türküler seslendirdi. Programın son bölümünde "deprem çadırında hemşireler" konulu bir skeç sahnelendi.
     Kutlama programının sonunda, mezun olan 43 hemşirelik öğrencisinin yemin töreni yapıldı.
     Programa Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Murat Üstün ve çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovada Hemşireler Haftası kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER