Suluova Ticaret Odasından eğitime kitap desteği

Suluova Ticaret Odasından eğitime kitap desteği


AMASYA (A.A) - Suluova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) eğitime katkı kapsamında ilçedeki 25 okula bin 500 adet kitap bağışladı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kitap teslim programında Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu, ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun idarecilerine 100 temel eserin yer aldığı 25 setten oluşan toplam bin 500 adet kitabı teslim etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, Eğitim Çalıştayı eylem planı çerçevesinde yürütülen "Aile Ortamında Okuma Alışkanlıklarının Geliştirilmesi Projesi" kapsamında ilçe genelinde çalışma başlattıklarını belirtti.
     Yılmaz, "Projenin daha rantabl yürütülebilmesi için okul kütüphanelerimizdeki kitap eksikliklerimizin tamamlanması gerekmekteydi. Bu noktada ilçemiz iş adamları eksiklikleri kendilerinin tamamlayabileceklerini ve eğitime destek vermek istediklerini belirttiler. Eğitime verilen destekler her zaman toplumumuzun ve ülkemizin faydasına olmuştur. Katkıları nedeniyle iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
     Öğrencilerin eğitim materyallerini güçlendirme fırsatı bulmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu ise, şunları söyledi:
     "Biz iş adamları ve esnaflar ülkemizin geleceğinin eğitimli ve donanımlı nesillerle kurtulacağını bilmekteyiz ve bu yönde daima her zeminde eğitime katkılarda bulunmaya devam ediyoruz. Her okulumuza bir kütüphane oluşturmak için bu yardımlarımız sürecek. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Onları seviyor ve gurur duyuyoruz."
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Ticaret Odasından eğitime kitap desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER