Suluovalı iş adamlarından öğrencilere giyim yardımı

Suluovalı iş adamlarından öğrencilere giyim yardımı


AMASYA (A.A) - Suluova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ilçenin çeşitli okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye 25 bin lira tutarında kışlık kıyafet yardımında bulundu.
     Öğrencilerin, Ticaret ve Sanayi Odası yetkileri tarafından mağazalara götürülerek beğendikleri kışlık kıyafetleri almaları sağlandı.
     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Durgun, yardımlar dolayısıyla TSO yönetimine teşekkür ederek, Eğitime yapılan yardımlar yetişmiş beyin gücü olarak topluma geri dönecektir dedi.
     Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu ise yardımların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ortaklığında yapıldığını belirtti.
     İlçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleyerek yardımlarda bulunduklarını söyleyen Aksu, Daha önce öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulunan odamız, soğuk kış şartları öncesi 250 ihtiyaç sahibi öğrenciye 25 bin lira tutarında kışlık mont ve bot yardımında bulundu dedi.
     Ülkenin geleceği için eğitim ve öğretimin çok önemli olduğunu vurgulayan Aksu, şöyle devam etti:
     Eğitimin önemi hiç kuşkusuz herkes tarafından kabul edilen bir gerçektir. Yetişmiş insan gücü toplumumuzun en büyük sermayesidir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temel dayanağı olan eğitim, pek çok gelişmekte olan ülke gibi Türkiyenin de en önemli ve en öncelikli konularının başında gelmektedir. Ticaret Odası olarak, öğrencilerimize eğitim öğretim sürecinde her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatır, odamız olarak her sene geleneksel hale getirdiğimiz bu sosyal desteklerin devam edeceğini bildiririz. Çocuklarımız için düzenlediğimiz bu çalışma yardım değil geleceğe yapılan yatırımdır.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovalı iş adamlarından öğrencilere giyim yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER