Sumbas Kaymakamı Yosunkayadan YİBO ziyareti

Sumbas Kaymakamı Yosunkayadan YİBO ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulunda (YİBO), incelemelerde bulundu.
     Okul Müdürü İshak Avan, okulla ilgili verdiği bilgide, yeni eğitim sistemiyle birlikte okulun birinci kademesine yatılı öğrenci kaydının yapılmadığını ve ortaokul bölümüne taşımalı gelen öğrencilerin de yeni yapılan ortaokula aktarıldığını söyledi.
     Kaymakam Yosunkaya, okul bahçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığının maddi desteği ile yaptırılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahasını gezdi.
     Yosunkaya, ilçenin köyden kente dönüşen bir yerleşim yeri olduğunu ve bu nedenle sosyal etkinliklerin yeterli olmadığını belirttiği konuşmasında şunları kaydetti.
     Geçtiğimiz yıllarda Türk Telekomun katkılarıyla yaptırılan yatılı bölge okulumuz ilçeye ayrı bir renk katmıştır. Şimdi ise öğrencilerin ve vatandaşlarımızın sosyal etkinliklere katkısının büyük olacağına inandığımız futbol sahası yapımı gerçekleştirilecektir. Sahanın yapılarak hizmete girmesiyle ilçedeki sportif sosyal aktiviteler daha etkili olacaktır.
     İncelemelerin ardından öğrencilerle öğle yemeği yiyen Kaymakam Yosunkaya, öğrencilerin daha kaliteli eğitim almaları ve beslenmeleri amacıyla her türlü tedbir ve kontrolün yapıldığını söyledi.
     Yosunkayaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık ve Şube Müdürü Cengiz Akdağ ile birlikte bazı okul müdürleri de eşlik etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Sumbas Kaymakamı Yosunkayadan YİBO ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER