Sürat teknesi yarışları

Sürat teknesi yarışları -Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonasında 2012 sezonu yarın İstanbulda yapılacak yarışla başlayacak


İSTANBUL (A.A) - Toplam 14 yarıştan oluşan Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonasında 2012 sezonu yarın İstanbulda yapılacak yarışla başlayacak.
     Haliçte yarın ve 6 Mayıs Pazar günü Fatih Belediye Başkanlığı Grand Prix 1-2 adıyla düzenlenecek yarışların ilk iki etabında 10 tekne, 20 sporcu mücadele edecek.
     İspanya, İtalya, Porto Riko, Portekiz ve Türkiyeden pilotların katılacağı şampiyonanın ilk ayağı 3.92 kilometrelik parkurda koşulacak.
     YKM Sport, Beşiktaş-Miele, GSYİAD-Galatasaray, Lenore Yacht, Efe Project/Mitsubishi Klima Racing Team, WD40, Angel Yacht, GHB Offshore Racing Team 1, GHB Offshore Racing Team 2 ve ECI takımlarının yer alacağı yarışların startı resmi antrenman ve sıralama turlarının ardından saat 14.00te verilecek.
     Bu yıl 8 şehir dolaşacak olan şampiyonada, İstanbulun ardından sırasıyla Samsun, Elazığ-Tunceli, Van, Erdek, Mersin ve Gaziantep etapları gerçekleştirilecek.
     (CAY-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Sürat teknesi yarışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER