Sürücülere Trafikte kış tedbirleri broşürü

Sürücülere Trafikte kış tedbirleri broşürü dağıtıldı


BARTIN (A.A) - İl Emniyet Müdürlüğü bölge trafik ekiplerince sürücülere Trafikte kış tedbirleri broşürü dağıtıldı.
     Bartın-Zonguldak karayolu Şiremirçavuş Mahallesi mevkisinde yapılan uygulama ile trafik polisleri özellikle kamyonet ve ticari araçları durdurarak hem kış lastiği takıp takmadıklarını kontrol etti, hem broşür dağıttı.
     İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada kış mevsiminin başlaması ile oluşacak yağmur, tipi, kar yağışı, sis, buzlanma gibi olumsuz hava koşullarına karşı sürücüleri uyardıklarını söyledi.
     Alınacak tedbirlerin can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük önem teşkil ettiğini ifade eden Altınok, şöyle konuştu:
     Sürücüleri, iyi bir sürüş ve frenleme için stepne dahil tüm standart dışı derinliğini kaybetmiş lastik kullanılmamaları konusunda uyarıyoruz. Sürücüleri, özellikle gizli buzlanma konusunda kritik noktalar olan Zonguldak yolu Akmanlar rampası, Dolaşıklar mevkii, eski Amasra yolu Kaman, Kazpınarı, Bakacak mevkii, Karabük yolu Derbent Köyü-Öküzgölü köprüsü arası, şehir içinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yolu ile 2 nolu çevre yolu ve Halatçıyaması-Safranbolu kavşağı gibi noktalarda dikkatli olmalarını istiyoruz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Sürücülere Trafikte kış tedbirleri broşürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER