Tarsus İdmanyurdu 90 yaşında

Tarsus İdmanyurdu 90 yaşında -Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu kuruluşunun 90. yılını kutluyor


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu kuruluşunun 90. yılını kutluyor.
     Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün 90 senedir Türk sporuna ve Tarsus gençliğine hizmet verdiğini, vermeye de devam edeceğini belirtti.
     Gençlerin sağlıklı yetişmeleri, kötü alışkanlıklara düşmemeleri adına Tarsusta birbirleriyle kaynaşmış ve barış içinde yaşayan bir toplum için elinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden Akdağcık, herkesin takıma sahip çıkmasını isteyerek şunları kaydetti:
     Kulübe olan katkılarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı ve onursal başkanımız Burhanettin Kocamaza teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızın bir bütünlük içerisinde saygı ve sevgiyi ön plana çıkararak Tarsus İdmanyurduna sahip çıkmanızı bekliyoruz. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu kimse unutmasın. Bizler burada kalıcı değiliz. Ama kulübümüzün Tarsusu temsilen daima yaşaması gerekmektedir. Herkesin takıma sahip çıkması desteklemesi bizim için önemli. Bu süreçten sonra Tarsus İdmanyurdunun yaşaması için hep birlikte hareket ederek Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün daha iyi bir yere gelmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus İdmanyurdu 90 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER