Tatvanda kayıp genç kızdan haber alınamıyor

Tatvanda kayıp genç kızdan haber alınamıyor


BİTLİS (A.A) - Tatvan ilçesinde, 6 gün önce evden tuhafiyeye gitmek üzere çıktıktan sonra kayıplara karışan, 20 yaşındaki Hicran Işıktan haber alınamıyor.
     Bir haftadır kayıp kızlarından hiçbir şekilde haber alamayan Işık ailesi, kızlarından gelecek umutlu haberi bekliyor.
     Kızının 6 Kasım 2012 günü Tuğ Mahallesindeki evlerinden tuhafiyeye gitmek üzere evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını belirten baba Metin Işık, bir ay önce nişanlanan kızının evden kaçması için herhangi bir sebep olmadığı belirterek, kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.
     Kızının bulunması için Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulunduğunu, ancak olayla ilgili henüz bir gelişme yaşanmadığını dile getiren Işık, Ailece perişan durumdayız. Kızımızdan haber alamıyoruz. Kızımızın evden kaçması için herhangi bir neden yoktu. Bu yüzden kaçırılmış olmasından şüpheleniyoruz. Kızımızı gören birileri varsa, bize veya emniyet güçlerine ulaşsın. Bizlere yardımcı olsunlar dedi.
     Kızının kayıplara karışmasının ardından eşinin rahatsızlandığını ifade eden Işık, ailece perişan durumda olduklarını belirtti.
     Işık, Eşim iğnelerle ayakta durabiliyor. Elimiz kolumuz bağlı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kızımızın hayatından endişe ediyoruz. Her gün umutlu bir haber gelecek diye sabahlara kadar telefonların başında bekliyoruz. Ancak ne bir haber ne de bir arayan var. Ne olur kızımızı gören birileri olursa bize ulaşsınlar, yardımcı olsun. Artık dayanacak gücümüz kalmadı dedi.
     Kayıp kızın akrabası Serhat Kılıçarslan ise, kayıp kızı görenlerin 0507 524 44 73 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını ya da emniyet güçlerine haber vermelerini istedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda kayıp genç kızdan haber alınamıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER