Tavşanlıdan kısa kısa

Tavşanlıdan kısa kısa -Köyler için iş makinesi satın alındı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince köylerdeki çalışmalarda kullanılmak üzerde kanal kazıcı ve yükleyici iş makinesi satın alındı.
     Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Kaymakamlık bahçesindeki iş makinesi teslim töreninde, bu iş makinesinin birlik imkanlarıyla 140 bin lira harcanarak Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) temin edildiğini bildirdi.
     Muhtarlıklarca yapılan hizmet ve çalışmaların yoğun olduğunu, köylülerin katkısıyla güzel eserler meydana getirildiğini belirten Hatipoğlu, söz konusu iş makinesinin bu amaçla daha çok yararlı olacağını söyledi.
     Daha sonra, iş makinesinin anahtarı, firma yetkilisi Selahattin Yücetürk tarafından Hatipoğluna teslim edildi.
     Törene, İl Genel Meclisi Üyesi Bilal Kıyak, İlçe Özel İdare ve Birlik Müdürü Necati Derin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Salih Bülbül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Hüseyin Taktakoğlu ile bazı köy muhtarları katıldı.
    
     -Belediye, camilere gölgelik yaptırıyor
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tavşanlı Belediyesi, kentte bulunan camilere gölgelik yaptırıyor.
     Belediye Başkanı Mustafa Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşan kış mevsiminde özellikle cenaze törenlerinde yağışların, yaz aylarında da özellikle cuma namazlarında güneşin etkisini azaltmak için camilere gölgelikler monte ettiklerini bildirdi.
     Montaj işlemlerinin sürdüğünü anlatan Güler, Cami cemaatlerinin ihtiyaç duyulan durumlarda kullanması amacıyla ihtiyaç görülen camilere gölgelikler yaptırıyoruz. Kışın yağışlı, yazın da güneşli havalarda sıkıntı yaşayan cemaatin ibadetlerini rahat bir şekilde yerine getirebilmesi için çalışma yaptık. Tüm ilçemiz halkına hayırlı olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER