TCDD Dinar Şefliği çevresindeki boş binalarda

TCDD Dinar Şefliği çevresindeki boş binalarda inceleme


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. İşletme Başmüdürü Enver Timur Boğa, Dinar ilçesinde madde bağımlıları tarafından kullanılan boş binalarda incelemede bulundu.
     Boğa, beraberinde TCDD Taşınmaz Mallar Müdürü Hasan Kara ile Dinar ilçesine geldi.
     Boğa, Dinar Kaymakamı Avni Kula, Evciler Kaymakamı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Saffet Acar, Emniyet Müdürü Ahmet Yapar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu ile birlikte, TCDD Dinar Şefliği çevresinde çok geniş bir arazideki ve madde bağımlıları tarafından kullanılan binaların bulunduğu bölgeye geldi.
     Eskiden personel yatakhanesi olarak kullanılan bina ile eski hangar deposunun talep olduğu taktirde kiraya verilip değerlendirilebileceğini belirten Boğa, bu iki yere uygun projelerin hazırlanıp, kendilerine taleplerin sunulması halinde çok cazip fiyatlarla kiraya verileceğini söyledi.
     Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar da belediye olarak hangar için en uygun projenin yapılabileceğini, Burdurdaki çay bahçesi sisteminin bu bölgeye uygulanabileceğini kaydetti.
     İnceleme sonrası, madde bağımlılarının mesken tutuğu yerlerin bazılarının yıkılacağı, muhafaza altına alınacağı, bölgede bulunan barakaların hurdaya verileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TCDD Dinar Şefliği çevresindeki boş binalarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER