TEDAŞ ekiplerinin tasarruf denetimi

TEDAŞ ekiplerinin tasarruf denetimi -SEDAŞ İcra Başkanı Güven: -TEDAŞ denetim ekipleri için gündüz saatlerinde lambaları yakmak zorunda kalıyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) İcra Başkanı Bekir Sami Güven, TEDAŞ ekiplerinin denetim yaptığını belirterek, denetim ekipleri için gündüz saatlerinde lambaları yakmak zorunda kaldıklarını bildirdi.
     Güven, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlardan gündüz saatlerinde sokak lambalarının yakılmasıyla ilgili şikayette bulunduğunu, lambaları denetim ekipleri için yaktıklarını kaydetti.
     Lambaların kontrol süresince yanık bırakıldığını ve daha sonra söndürüldüğüne dikkati çeken Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     TEDAŞ denetim ekipleri için gündüz saatlerinde lambaları yakmak zorunda kalıyoruz. Enerji tasarrufu konusunda duyarlı vatandaşların hassasiyetine büyük bir saygı duyuyoruz. Ancak lambaların devreye alınmadan kontrolünün yapılması mümkün değil. Tüm bölgelerimizde 15 gün kadar bu konuda anlayış ve hoşgörü bekliyoruz. Enerjinin verimli kullanılması konusundaki hassasiyete biz de teşekkür ediyoruz.
     Çağrı merkezimiz tarafından lambaların boşuna yanmadığı hakkında vatandaşlarımıza bilgi veriliyor. Vatandaşlarımız gündüz yanan sokak aydınlatmalarını gördüklerinde arıza olduğunu düşünerek bunu SEDAŞ ekiplerine bildirmek istiyorlar. TEDAŞ denetimi nedeniyle aydınlatma lambalarının kontrol amaçlı devreye alındığını ve bu denetim çalışmalarının 15 gün boyunca SEDAŞın sorumluluk alanına giren tüm il ve ilçelerde ve köylerde de yapılacağının vatandaşlarımız tarafından bilinmesini istiyoruz.
     (ÇAT-KMK)
<< Önceki Haber TEDAŞ ekiplerinin tasarruf denetimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER