Terör saldırıları

Terör saldırıları -Şarkışlada bir grup genç, terörü lanetledi


SİVAS (A.A) - Şarkışla ilçesinde bir grup genç, terörü lanetledi.
     Terör olaylarını protesto etmek için iftardan sonra bir araya gelen yaklaşık 50 genç, Hükümet Konağı önünde basın açıklaması yaparak teröre lanet yağdırdı.
     Grup adına basın açıklaması yapan Orhan Tamer, Şarkışla gençliği olarak, terörü ve teröristi lanetlemek için, Mehmetçiğimize ve polisimize moral verebilmek için böyle bir gösteri yapmayı uygun gördük ve toplandık. Gecenin bu saatinde uzaktan ve yakından gelerek bu gösteriye katılan, bu birlikteliği sağlayan tüm Şarkışlalılara teşekkür ediyorum dedi.
     Şırnakta mayın patlaması sonucu şehit olan Akçakışlalı Uzman Çavuş Yıldırım Kuzuculara Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Tamer, terörün bir an önce durmasını istediklerini belirterek, Bağrımız yandı, artık yeter. Başka annelerin de bağrı yanmasın, başka kimsenin ocağı sönmesin istiyoruz diye konuştu.
     Tamer, Şarkışla gençliğinin, terörle mücadelede yer almaya hazır olduğunu ifade ederek, Vatanı için ölmeye hazır Kara Murat var, bir sürü Deli Dumrul var, adını ne koyarsanız hepsi var, bunların hepsi Mehmetçik dedi.
     Basın açıklamasının ardından grup dağıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Terör saldırıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER