THKdan gençlik haftasına destek

THKdan gençlik haftasına destek


SİNOP (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanlığı gençlik haftasına Sinop Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile birlikte koordine edilen yamaç paraşütü uçuşları ile katıldı.
     THK Sinop Şubesi Başkanı Nuri Şişman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının gençliğe havacılığı sevdirmek olduğunu söyledi.
     Şişman, "Ulu Önder Atatürkün kurduğu Türk Hava Kurumunun kuruluş amaçlarından olan, Türk gençliğini havacılığın her alanında yetiştirmek ve onlara havacılık sevdasını aşılamak doğrultusunda faaliyetlerde bulunan Sinop Şube Başkanlığımız 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere üzerine düşen sorumluluk dahilinde havadan destek olma kararı almıştır" dedi.
     Tertip komitesi toplantısı sonucunda alınan kararlar gereği, genel merkezden motorlu yamaç paraşütü talep ettiklerini belirten Şişman, şöyle devam etti:
     "Bu talebimiz Genel merkezimiz tarafından uygun görülmüştür. Yapılan program sonucunda ilimize gelen motorlu yamaç paraşütü gençlik haftası boyunca havadan Sinop halkını selamlayacak, günün ve haftanın önemini belirten pankartlar açacak."
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber THKdan gençlik haftasına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER