THYnin peyniri Manyastan

THYnin peyniri Manyastan -THYye ait uçaklarda yolculara ikram edilen bazı peynir çeşitlerinin, Manyastan gittiği bildirildi


BALIKESİR (A.A) - Türk Hava Yollarına (THY) ait uçaklarda yolculara ikram edilen bazı peynir çeşitlerinin, Manyastan gittiği bildirildi.
     Manyasta kurulu bir firmanın genel müdürü Tuncay Erdem, yaptığı açıklamada, 1932 yılında kurulan tesislerinde, yılda 20 bin ton süt işlediklerini, 17 çeşit süt ürünü ürettiklerini söyledi.
     Geleneksel ve doğal üretim yöntemleriyle modern ve sağlıklı üretim koşullarını birleştirdiklerini ifade eden Erdem, hiçbir ürünlerinde koruyucu kimyasal madde kullanmadıklarını bildirdi.
     Ürünlerinin Balıkesir, Bursa ve İstanbulun çeşitli bölgelerinde satıldığını dile getiren Erdem, Birkaç yıldır THYye çerkez, Manyas ve sepet peyniri veriyoruz. Firma, yolcularına bizim hazırladığımız küçük sunumlar halinde ikram ediyor dedi.
     Erdem, bugüne kadar THYnin on binlerce yolcusunun kendi ürünlerinden tükettiğini belirterek, Peynirlerimiz beğenildi ki, halen tercih ediliyoruz. Biz de kalitemizden, doğallığımızdan ödün vermeden üretimlerimizi sürdürüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber THYnin peyniri Manyastan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER