Timsah Arena Stadında inşaat çalışmalarının durduğu

Timsah Arena Stadında inşaat çalışmalarının durduğu iddiası -Yüklenici firma GİNTAŞın sahiplerinden Doğru: -Firmamız, Bursa Stadyumunun aynı zamanda çatı hariç tüm ince inşaat işlerini de yapmakta olup, bu bölümdeki işlerde herhangi


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadının inşaat çalışmalarının durduğu iddiaları üzerine, yüklenici firma GİNTAŞın sahiplerinden Neşet Tahir Doğru, başta stadyum inşaatı olmak üzere hiçbir projelerinin durmadığını açıkladı.
     Doğru, yaptığı yazılı açıklamada, firma olarak Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesinden iflas erteleme isteğinde bulunduklarını doğrulurken, buna karşın firma olarak başta stadyum inşaatı olmak üzere hiçbir projelerinin durmadığını belirtti.
     Neşet Tahir Doğru, açıklamasında Firmamız, Bursa Stadyumunun aynı zamanda çatı hariç tüm ince inşaat işlerini de yapmakta olup, bu bölümdeki işlerde herhangi bir yavaşlama söz konusu değildir. Şirketin finansal yapısının düzeltilmesi için çalışmalar sürdürülüyor ifadelerini de kullandı.
    
     -Bursa Büyükşehir Belediyesinin açıklaması-
    
     Bursa Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
     Açıklamada, inşaatın durduğuna yönelik basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtilirken, inşaatın yüklenici firma tarafından yaklaşık 200 işçiyle devam ettiği kaydedildi.
     Kaba inşaatı devam eden stadyumun normal iş takvime göre 1 yıl içinde tamamlanacağının vurgulandığı açıklamada, çatı imalatlarını üstlenen firmanın da demir aksamla ilgili üretimlerini Tuzladaki şantiyesinde devam ettirdiği vurgulandı.
    
     Muhabir: Cem Şan / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Timsah Arena Stadında inşaat çalışmalarının durduğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER