Tırın taşıdığı yük üst geçide takıldı

Tırın taşıdığı yük üst geçide takıldı -Sakaryada D-100 karayolunda bir tırın taşıdığı yük yoldaki üst geçide takıldı -Sıkışan tır, vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı


SAKARYA (A.A) - Sakaryanın Hendek ilçesinde, D-100 karayolunda bir tırın taşıdığı yük yoldaki üst geçide takıldı.
     Taşıdığı 23 tonluk çelikten demir eritme kazanını Samsuna götürmekte olan Hüseyin Kara idaresindeki 41 P 9776 plakalı tır, Hendek mevkisinde Yeşiller Üst Geçidine takıldı.
     Takıldığı yerden tırı bir türlü çıkaramayan Kara, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın sıkıştığı yerden çıkarılamaması üzerine yolun Ankara istikametine tıkanan ulaşımı, yan yoldan vermeye başladı.
     Daha sonra olay yerine gelen karayolları ekipleri tırı, yoldan geçen başka ağır vasıta araçlarınca çekmeye çalıştı. Tırın takıldığı yerden çıkarılamaması üzerine vinç çağrıldı. Vinç yardımıyla tır sıkıştığı yerden çıkarılırken, 1 saat boyunca kapanan yol da yeniden trafiğe açıldı.
     Tır şoförü Hüseyin Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taşıdığı yükün çok yüksek olduğunu belirterek, 23 ton ağırlığında bir yük. Demir eritme kazanını Samsunda bir fabrikaya götürüyoruz. Aynı kazanın bir eşini geçen hafta aynı güzergahtan geçirmek suretiyle Samsuna teslim etmiştik. Bugün aynı ölçülerde olan yükümüz geçide takıldı şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tırın taşıdığı yük üst geçide takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER