Tiyatro Festivalinde alkışlar Türkmenistana

Tiyatro Festivalinde alkışlar Türkmenistana


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Uluslararası 8. Liselerarası Tiyatro Festivalinin perdesi, Türkmenistan Aşkabat Türk Anadolu Lisesinin sahnelediği "Duyulmamış Bir Aşk İlleti" isimli oyunla açıldı.
     Şehir Tiyatrosunda sahnelenen oyunu, Büyükşehir Belediyesinden yöneticiler, festivale katılan okulların öğrencileri ve tiyatro severler beğeniyle izledi.
     Türkmenistandan gelen öğrenciler performanslarıyla büyük alkış alırken "Duyulmamış Bir Aşk İlleti" isimli 2 perdelik komedi oyunu, salonu dolduran izleyicileri kahkahaya boğdu ve büyük alkış aldı.
     Türkmenistan ekibi oyunun ardından böylesine önemli bir organizasyon kapsamında Kayseride bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.
     Öğrencileri ile birlikte Kayseriye gelen matematik öğretmeni Nihal Cihantimur, Kayseriden tiyatro festivaline davet mektubu aldıklarında çok heyecanlandıklarını kaydederek "Bu festivalin bir parçası olduğumuz için çok heyecanlı ve sevinçliyiz" dedi.
     Öğrenciler ise oyun hakkında bilgiler vererek "Duyulmamış Bir Aşk İlleti" isimli oyunlarını Kayseride sahnelemekten çok heyecanlı olduklarını söyledi.
    
     -Hergün iki oyun-
    
     31 Mayısa kadar hergün saat 14.00te ve saat 20.00de iki oyunun sahnelendiği festivalde bu akşam Demir Karamancı Anadolu Lisesi öğrencileri sahne alacak.
     Şehir Tiyatrosundaki "Çocuğum" isimli komedi oyunu, ücretsiz olarak takip edilebilecek.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Tiyatro Festivalinde alkışlar Türkmenistana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER