TKDK Kütahya Koordinatörü Kaymak:

TKDK Kütahya Koordinatörü Kaymak: Denetimler sonrası fon dağıtımına başlayacak TKDK İl Koordinatörlüğü, ilk denetimini başarıyla tamamladı


KÜTAHYA (A.A) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya Koordinatörü İhsan Kaymak, denetimler sonrası fon dağıtımına başlayacak koordinatörlüğün ilk denetimini başarıyla tamamladığını bildirdi.
     Kaymak, yaptığı yazılı açıklamada, yıl başında kurulum çalışmalarına başlanan ve kısa sürede kadrosuyla binasını tamamlayan TKDK Kütahya Koordinatörlüğünün, yıl sonuna kadar da birtakım denetimlerden geçerek fon dağıtımına başlayacağını belirtti.
     Koordinatörlüğün çalışmalarına ara vermeden sürdürdüğünü ifade eden Kaymak, şunları kaydetti:
     Denetimler sonrası fon dağıtımına başlayacak TKDK İl Koordinatörlüğü, ilk denetimini başarıyla tamamladı. Koordinatörlüğümüz sonraki denetimlere yoğun bir şekilde hazırlanmaya devam etmektedir. Denetimlerden ilki olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı müfettişlerinin, İç Denetim Koordinatörlüğünün gerçekleştirmiş olduğu 4 günlük denetim sürecini başarıyla tamamlamış olup bazı alanlarda kurulmakta olan 22 il koordinatörlüğü içinde en iyiler arasında yer aldığımız belirtilmiştir.
     (HŞ-SDT-DA)
<< Önceki Haber TKDK Kütahya Koordinatörü Kaymak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER