TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenekin

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenekin vefatı -Adanaspor ve Adana Demirspor Kulübü, başsağlığı mesajı yayımladı


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanasporun Başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktörü Levent Eriş ile Adana Demirspor Kulübü, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek için başsağlığı mesajı yayımladı.
     Akgül, mesajında, son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörlüğü yapan ve 1996-1997 sezonunda Adanasporda Yardımcı Antrenörlük yapan Arif Peçenekin zamansız ayrılışının herkesi üzdüğünü belirtti.
     Akgül, açıklamasında Başta Tavşanlı Linyitspor Kulübü olmak üzere uzun yıllar futbolcu olarak hizmet verdiği Ankaragücüne ve kederli ailesine sabır merhuma da Allahtan rahmet dileriz. Türk futbolunun başı sağolsun ifadelerini kullandı.
     Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de meslektaşı Peçenekin vefatından dolayı yayınladığı başsağlığı mesajında, Haberi duyduğumda gerçekten büyük bir şok yaşadım. Türk futboluna simge olmuş bir ismi zamansız kaybettik. Görevde olduğu TKİ Tavşanlı Linyitspor takımı ikinci yarıda bir çıkış yakalamıştı. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim. Kendisini her zaman saygıyla anacağız görüşlerini aktardı.
     Adana Demirspor Kulübünden yapılan açıklamada ise Türk futbolunun önemli isimlerinden, Ankaragücü ve Adana Demirsporumuzun kalesini koruyan teknik direktör Arif Peçenekin vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Arif Peçenek hocamıza Allahtan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı dileriz ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar - Volkan Kaşik
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenekin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER