Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Gürses:

Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Gürses: -Andorraya düzenlenen seyahat nedeniyle Tokatspor Kulübü yönetim kurulu olarak Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirörene çok teşekkür ediyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun futbol şube sorumlsu Ahmet Gürses, Andorraya düzenlenen seyahat nedeniyle Tokatspor Kulübü yönetim kurulu olarak Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirörene çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) 2. ve 3. Ligde mücadele eden kulüplerin başkanlarını Andorraya götürdüğünü söyledi.
     Andorra seyahatine Tokatsporu temsilen katıldığını belirten Gürses, Çok iyi bir seyahat oldu. 5 gün boyunca TFFnin davetlisi olduk. Bu seyahatte bütün kulüp temsilcileri birbiri ile kaynaştı. Milli takımımız da deplasmanda Andorrayı 2-0 yenerek galibiyetle döndüğü için bizi mutlu etti diye konuştu.
     Gürses, şunları kaydetti:
     Federasyonumuz, Türk futbolunun içinde bulunduğu sıkıntıda insanların birbiriyle kaynaşması, spor ailesinin yakınlaşması hususunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Her kulübe eşit mesafede duruyor. Bu amaçla milli takımımıza destek amacıyla seyahat düzenledi. Andorraya düzenlenen seyahat nedeniyle Tokatspor Kulübü yönetim kurulu olarak Futbol federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirörene çok teşekkür ediyoruz. Bu seyahatten sorumlu Cem bey ve Aybüke hanıma da teşekkür ediyoruz. Bu akşam Macaristan karşısında milli takımımıza başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Gürses: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER