Toroslarda yeşil alan çalışmaları

Toroslarda yeşil alan çalışmaları


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, Portakal Mahallesinde 9 bin metrekarelik alana sahip, park inşa ediyor.
     Belediye Başkanı Hamit Tuna, yazılı açıklamasında, vatandaşların parklarda doğayla iç içe aileleriyle birlikte vakit geçirmelerini sağlamak istediklerini belirtti.
     Bu kapsamda Portakal Mahallesinde 9 bin metrekarelik alana sahip yeni bir park inşa ettiklerini ifade eden Tuna, parkta çocuk oyun grupları ve yürüme yollarının yanı sıra fitness aletleri, banklar ve süs havuzunun bulunacağını vurguladı.
     Portakal adını verdikleri parkın en kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılmasının hedeflendiğini ifade eden Tuna, şunları kaydetti:
     4 mahalleye hitap edecek şekilde tasarlanan park, vatandaşların aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan olacak. Parkın elektrik ve su tesisatı, toprak dolgu çalışması, bordür döşenmesi ve yürüme yollarının çalışması bitmek üzere. Parkımıza aynı zamanda süs havuzu da yaptık. Portakal Mahallemizde inşa ettiğimiz bu park Turgut Türkalp, Turunçlu ve Demirtaş Mahallelerine de hitap edecek şekilde tasarlanan önemli bir merkez oldu. Çalışmalar bittikten sonra parkımızı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Vatandaşlarımızın da emanetlerine sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Parkımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
     Tuna, 8,5 yılda yaptıkları planlı ve programlı çalışmalarla 56 olan park sayısını da 124e çıkardıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslarda yeşil alan çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER