Trabzonspor

Trabzonspor-Sanica Boru Elazığspor maçından notlar -Bordo-mavili takım, UEFA Avrupa Ligindeki Videoton maçı ilk 11inden 7 farklı oyuncuyla sahaya çıktı


TRABZON (A.A) - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında Videoton ile oynadığı maçtaki ilk 11den 7 oyuncuyu değiştirerek, Sanica Boru Elazığspor karşısına çıktı.
     Bordo-mavili takımda Videoton maçında forma giyemeyen Tolga, Mustafa, Soner, Alanzinho, Yasin, Henrique ve Vittek, lig maçında ilk 11de görev aldı.
     Bordo-mavili takımın hafta içinde Videoton ile oynadığı karşılaşmada elinde çatlak oluşan Giray, ayak bileğinde burkulma meydana gelen Sapara ile ayağına darbe alan Volkan Şenin yanı sıra Onur, Colman, Halil Altıntop ve Olcan Adın ilk 11de forma şansı bulamadı.
     Sakat oyuncular ile Colman maç kadrosunda yer almazken, Onur, Halil ve Olcan ise teknik direktör Şenol Güneş tarafından yedek kulübesinde oturtuldu.
     Teknik direktör Şenol Güneş, geçen sezon aldığı ceza nedeniyle bu maçta da kulübede yer almadı.
    
     -Kadın ve çocuk taraftarlar-
    
     Geçen sezon Şampiyonluk Grubunda sahasında Fenerbahçe ile yapılan karşılaşmada çıkan saha olayları nedeniyle 3 maç ceza alan Trabzonsporun bu sezon sahasındaki ilk lig maçında kadın ve çocuk taraftarlar tribünlerde yer aldı.
     Kadın ve çocuk taraftarlar karşılaşmaya geçen sezonki maçlara oranla daha az ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin dolayında taraftar maça gelirken, tribünde büyük boşluklar gözlendi.
     Karşılaşmada 450si resmi, 267si özel olmak üzere 717 güvenlik mensubu gorev yaptı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER