TTB Meclis Başkanı Cirav, Giresun Üniversitesi

TTB Meclis Başkanı Cirav, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Attarı ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attarı ziyaret etti.
     TTBden yapılan yazılı açıklamada, Ciravın, Attarı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüğü ve TTBnin sosyal etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konferansa davet ettiği belirtildi.
     Attarın siyaset bilimcisi olduğu vurgulanan açıklamada, Ciravın şu ifadelerine yer verildi:
     Siyaset bilimcisi olmasının yanında Azerbaycanda doğan ve Ermeni meselesini de çok iyi bilip tahlil eden Prof. Dr. Attarın engin bilgilerinden yararlanmak gerekiyor. Attarı, sosyal etkinliklerimiz kapsamında 29 Martta Trabzonda düzenlenecek, Çokluk İçinde Birlik Olarak Yaşamak konulu konferansa konuşmacı olarak davet ettik.
     Açıklamada, Attarın ise şu görüşleri yer aldı:
     Birlik ve beraberlik içinde yaşamaya millet olarak en büyük ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, böyle bir konferansı çok önemsiyorum. Ayrıca özellikle Ermeni meselesi konusunda ülkemizi 2015de zor durumda bırakmak için Ermeni diasporası yoğun bir hazırlık içindedir. Buna karşı ulusal bilinci geliştirmek ve uluslararası alanda azami derecede mücadele etmeliyiz. Bu sorunun Türkiyeyi zor durumda bırakmaması için karınca kararınca elimden gelen katkıyı göstereceğim.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber TTB Meclis Başkanı Cirav, Giresun Üniversitesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER