TTNET 43. TSYD Ege Dostluk Kupası

TTNET 43. TSYD Ege Dostluk Kupası -Yarın başlayacak kupanın ilk gününde Göztepe-Altay ile Denizlispor-Bucaspor maçları oynanacak


İZMİR (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesince düzenlenen TTNET 43. TSYD Ege Dostluk Kupası yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
     İzmir Spor Gücü Vakfının da (İZVAK) destek verdiği turnuvaya, TFF 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, Göztepe ve Denizlisporun yanı sıra Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Altay katılacak.
     Turnuvada yarın saat 19.00da Göztepe-Altay, saat 21.00de ise Denizlispor-Bucaspor karşılaşacak. 16 Ağustos Perşembe günü ise final maçı ile üçüncülük karşılaşması oynanacak.
    
     -En çok kazanan Altay-
    
     TSYD İzmir Şubesince 1965 yılından beri düzenlenen kupa, bu yıl 43. kez sahibini bulacak. 1966, 1974, 2005, 2007 ve 2010 yıllarında 4 kez çeşitli nedenlerle yapılmayan organizasyonda, geçen yıl Akhisar Belediyespor mutlu sona ulaşmıştı.
     TSYD Ege Dostluk Kupasını şimdiye kadar en çok kazanan takım Altay oldu.
     Siyah-beyazlılar, 17 kez kupayı müzesine götürürken, Göztepe 9, Karşıyaka 8, Altınordu ve Denizlispor 2şer, Akhisar Belediyespor, Aydınspor, Bucaspor ve İzmirspor da birer kez bu geleneksel kupayı kazanma başarısını gösterdi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber TTNET 43. TSYD Ege Dostluk Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER