Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil,

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil, Denizlide: "AK Parti, iktidarında her defasında Türkiyede neler yapabileceğini acil eylem planlarıyla hayata geçirmiş bir siyasi partidir"


DENİZLİ (A.A) - Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, "AK Parti, iktidarında her defasında Türkiyede neler yapabileceğini acil eylem planlarıyla hayata geçirmiş bir siyasi partidir" dedi.
     Pakdil, AK Parti Denizli İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bölgesinde ve dünyada her geçen gün etkinliği artan Türkiyenin, kendi içindeki sorunları çözmesi gerektiğini belirterek, terörün bitirilmesi için çalışma başlatıldığını ve bu sürecin devam ettiğini söyledi.
     AK Partinin, çalışmalarıyla milletin gönlünde yer edinmiş siyasi bir hareket olduğunu vurgulayan Pakdil, şöyle konuştu:
     "AK Parti, iktidarında her defasında Türkiyede neler yapabileceğini acil eylem planlarıyla hayata geçirmiş bir siyasi partidir. İstikrar, bir ülke için son derece önemlidir. İktidarın, istikrarın, güvenin, siyasi ortamın müsait olmadığı bir ülkede insanların yatırım yapması söz konusu olmaz. Türkiye, bu dönem içinde kendisine hedefler koyan ülke konumundadır. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde hedefimiz, Türkiyenin 500 milyar dolar ihracata ulaşması ve aynı zamanda dünyadaki 10. büyük ekonomiden biri olmasıdır."
     Toplantıya, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Avni Örki ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER