Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü -AK Parti Rize Milletvekili Karal: "Türk polisi, milletin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakarca görevini yapmak


RİZE (A.A) - AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türk polisinin milletin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canını tehlikeye attığını, cesaretle ve fedakarca görevini yaptığını belirtti.
     Karal, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Emniyet Teşkilatı ve Türk polisinin gösterdiği olağanüstü gayret ve fedakarlıkla yaptığı hizmetler sonucunda milletin gönlünde taht kurduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     "Emniyet mensuplarının ailelerine de gösterdikleri sabır ve fedakarlık için teşekkür ediyorum. Türk polisi, aziz milletin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakarca görevini yapmaktadır. Milletinin emniyet ve huzurunu sağlamak için görevleri başında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER