Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -"Gücünü Türk milleti ve kanunlardan alan emniyet teşkilatı, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek, halkının can ve mal güvenliğini kor


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, gücünü Türk milleti ve kanunlardan alan emniyet teşkilatının her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek, halkın can ve mal güvenliğini koruduğunu bildirdi.
     Kösemusul, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk polisinin gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirdiğini, toplumun güvenini ve takdirini kazandığını kaydetti.
     Toplumların sosyo-ekonomik ve demokratik anlamda gelişmesinin temelinde huzur ve güvenliğin sağlanması olduğunu belirten Kösemusul, şu ifadelere yer verdi:
     "Gücünü Türk milleti ve kanunlardan alan emniyet teşkilatı, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek, halkın can ve mal güvenliğini koruyor. İlk Polis Nizamnamesinin ilan edilmesinin üzerinden geçen 168 yıl boyunca milletine her zaman fedakarca hizmet eden olan Türk polisi, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.
     Temel amacı, bulunduğu yerde kamu düzen ve güvenliğini korumak olan ve yasaların adil ve eşit bir şekilde uygulanmasını sağlayan teşkilatın 168. yıl dönümünü tekrar kutlar, ilimizde huzur ve güvenliğin sağlanması için gösterdikleri üstün gayretlerden ötürü İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aktaş olmak üzere tüm emniyet teşkilatını tebrik ederim."
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER