Türk

Türk-İşe bağlı sendika temsilcilerinden CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöze ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türk-İşe bağlı sendika temsilcilerinden CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgözü makamında ziyaret etti.
     Türk-İş Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharrem Uslu, ziyarette yaptığı konuşmasında Türk-İşe bağlı sendikalar olarak yeni göreve gelen İl Başkanı Görgöze hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     CHP Afyonkarahisar Genel Kurulunu yakından takip ettiklerini belirten Uslu, Bu genel kurulda özellikle bir canlılık hissettik. Geçmiş yıllardaki genel kurulları da izledik ancak bu kadar canlılık yoktu. Şimdiki CHP il yönetiminin çok güçlü olduğunu biliyoruz. Sendikalar olarak iktidar ve muhalefet partilerinin çok güçlü olmalarını arzu ediyoruz. Bu bizim gibi sivil toplum örgütlerinin de işlerini kolaylaştırır dedi.
     İl Başkanı Görgöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisinin de işçi kökenli birisi olduğunu belirtti.
     27 Mayısta gerçekleştirilen kongreyle göreve geldiklerini hatırlatan Görgöz, parti olarak Afyonkarahisara en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını bildirdi.
     Ziyarete, Türk Harb-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Nihat Koçak, Şeker-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Karamoçu, Tes-İş Sendikası Isparta Şubesi Teşkilat Sekreteri Ahmet Karaşahin, İşçi Emekleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, Türk Haber-İş Sendikası Afyonkarahisar Temsilcisi Abdil Akseki de katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER