Türkiyenin ilk yüz nakli

Türkiyenin ilk yüz nakli -Nakli gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ile ilk yüz naklinin yapıldığı Uğur Acar, Uşakta bağışçı ailelerle bir araya gelecek


UŞAK (A.A) - Türkiyede ilk yüz nakli operasyonunu gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile ilk yüz naklinin yapıldığı Uğur Acar, Uşakta bağışçı ailelerle bir araya gelecek.
     Uşak Organ Nakil Koordinatörü Dr. Zafer Aydın, Uşak Belediyesi Kent Konseyi Toplantı Salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyedeki ilk ve dördüncü yüz nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkanın ilk yüz naklinin yapıldığı Uğur Acarla 14 ve 15 Temmuzda Uşakı ziyaret edeceğini söyledi.
     Prof. Dr. Özkanın kentte Organ Bağışı ve Önemi konulu konferansa katılacağını ifade eden Aydın, Ömer Özkan ve Uğur Acar, konferansın ardından ilk yüz naklinin yapılmasını sağlayan Ahmet Kayanın yakınları ile dördüncü yüz naklinin yapılmasını sağlayan Tevfik Yılmazın yakınlarını ziyaret edecek dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Türkiyenin ilk yüz nakli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER