Türkiye Güreş Federasyonundan sporculara malzeme desteği

Türkiye Güreş Federasyonundan sporculara malzeme desteği


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde Okullar hayat olsun projesi kapsamında açılan güreş kursuna katılan 30 sporcuya Türkiye Güreş Federasyonunca malzeme yardımında bulunuldu.
     Kozan Yıldırımspor Kulübü Başkanı Halil Akyürek, malzemelerin teslimi dolayısıyla 50. Yıl Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Okullar hayat olsun projesi kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 50. Yıl Anadolu Lisesinde açtıkları güreş kursuna 30 öğrencinin katıldığını söyledi.
     Yaptıkları başvuru sonrası, Türkiye Güreş Federasyonunun sporculara malzeme yardımında bulunduğunu belirten Akyürek, yardımın Kozanda ata sporu güreşin yaşaması, gelişmesi ve yayınlaşmasına önemli katkısı olacağını ifade ederek, federasyon ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine destekleri için teşekkür etti.
     Güreş Antrenörü Ahmet Yılmaz ise haftanın 5 günü devam eden kursa katılan öğrencilerin güreş sporuyla ilk kez bu kursta tanıştıklarını, kursta gelecek vaadeden yetenekli sporcular bulunduğunu belirtti.
     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı, Okul Müdürü Necmi Uçar ve kurs görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, sporcular ile sohbet etti.
     Dağlı, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ve sağlıklı yetişmelerine olanak sağlayacak etkinlik ve kursları desteklediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Türkiye Güreş Federasyonundan sporculara malzeme desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER