Türkiye Kamu

Türkiye Kamu-Sen Konya Temsilcisi Eriş: -Bugün ne yazık ki bebek katillerinin şehit ve gazilerimizden daha fazla itibar gördüğü, bölünmüş bir toplum projesinin bu millete umut olarak dayatıldığı acı bir dönemi yaşamaktayız


KONYA (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Konya Temsilcisi Sadi Eriş, Bugün ne yazık ki bebek katillerinin şehit ve gazilerimizden daha fazla itibar gördüğü, bölünmüş bir toplum projesinin bu millete umut olarak dayatıldığı acı bir dönemi yaşamaktayız dedi.
     Eriş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesine gerçekleştirdikleri ziyarette, Türkiyenin ağır bedeller ödeyerek bugünlere geldiğini söyledi.
     Çanakkale şehitlerinin her şeyin bittiği sanılan bir anda küllerinden doğarak son sözü söylediklerini ifade eden Eriş, şunları kaydetti:
     Bugün de her şeyin bitti sanıldığı bir dönem yaşıyoruz ama bilinmelidir ki; Türk milleti henüz son sözünü söylemedi. Milli değerlerimize karşı girişilen saldırılar içinde bizi biz yapan, Türk milletinin olmazsa olmazı bayrağımıza, dilimize, İstiklal Marşımıza ve zaferlerimize sımsıkı sarılmak, her zamankinden daha gerekli hale gelmiştir. Bugün ne yazık ki bebek katillerinin şehit ve gazilerimizden daha fazla itibar gördüğü, bölünmüş bir toplum projesinin bu millete umut olarak dayatıldığı acı bir dönemi yaşamaktayız. Unutulmamalıdır ki; tarihini bilmeyen, geçmişine sahip çıkmayan, kültürel değerlerinin farkında olmayan toplumlar, birlik içinde yaşayamazlar.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Işık ise terör sorununun taviz verme ve görüşmelerle çözülemeyeceğini belirtti.
     Anaların ağlamadığı, vicdanların sızlamadığı bir çözümü istediklerini dile getiren Işık, Şehitlik, gazilik istismar edilir hale geldi. Bu durum şehit ve gazi ailelerini etkilemektedir. Sen İmralı canisi ile görüştükten sonra zaten onu tanımış oluyorsun. Onlara taviz vererek, görüşerek bir sonuç alınamaz diye konuştu.
     Ziyarete, Türkiye Kamu-Sen Konya Şube üyeleri katıldı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER