Tütüncüden sosyal yardım projesine destek

Tütüncüden sosyal yardım projesine destek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İş Adamları Derneği (ANTİAD) tarafından düzenlenen programa katıldı.
     Tütüncü, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projelerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.
     Derneğin iş dünyasına ve Antalyaya hayırlı olmasını dileyen Tütüncü, ANTİAD Yönetim Kurulunu sosyal projeyi organize ettikleri için kutladı.
     Paylaşmayı teşvik eden güzel bir proje ile Ramazan ayının rahmet, bereket, paylaşma ve dayanışma ruhunun pekiştirileceğini kaydeden Tütüncü, Sivil toplum örgütlerinin sosyal projelere ilgi duyması, dezavantajlı kesimlerle avantajlı kesimler arasında bağ kurmasını çok anlamlı buluyorum. Sosyal projelere hep destek verdim, vermeye de devam edeceğim. Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Olsun sosyal projesi desteklenmesi gereken, kültürümüzde olan paylaşmayı teşvik eden güzel bir çalışmadır dedi.
     ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güney de hayırseverlerin bağışladığı giyeceklerden ve ev eşyalarından oluşturdukları mağaza ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüklerini dile getirerek, 5 bin ihtiyaç sahibinin proje ile giydirileceğini anlattı.
     Güney, projeyle ilgili herhangi bir nedenle kullanılmayan ve eski olmayan giysilerin dernek çatısı altında veya Aden Mağazalarında toplanarak tasnif edileceğini belirtti.
     Güney, Başkan Tütüncüye Atatürk tablosu hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncüden sosyal yardım projesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER